Chris!!!!
Blijf op de hoogte en volg Saskia
25 Oktober 2006 | China, Yangshuo
Zo kom je elkaar in Maastricht of Heerlen nooit tegen maar tussen de chinezen lijkt het wel te lukken!
En...ik heb vanochtend een luchtballonvaart gemaakt!!!!!!!!!!!Enorm gaaf om alles van bovenaf te zien, en d zonsopergang mee gemaakt, ook wel bijzonder..en gewoon mijn eerste luchtballon vaart...gewoon tof! Verder niet veel te melden, wat mooie souvenirs gekocht, en zometeen even sushi eten en dan richting vliegveld! Dus...ik schrijf de volgende keer wel weer een langer berichtje! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Sas
25 Oktober 2006 - 09:46
Dimphy:
hé das echt toevallig zeg......net zo toevallig dat ik met Niek aan t bellen was toen jou bericht binnen kwam, heb t haar meteen voorgelezen.......leuk hè ! Ga straks haar roze muur bekijken !!!!!!!
Geweldig ook je ballonvaart.....SSSUUPPEEERRRR
Nou Sas goede vlucht straks en ga vooral veel genieten van Tibet
x Dimphy -
25 Oktober 2006 - 10:28
Eveline:
Dat is echt toeval!
Wel erg leuk voor je, om f weer een bekend gezicht te hebben gezien tussen al die chinezen! ;)
Nog veel plezier.
Grtz, Eveline -
25 Oktober 2006 - 18:24
Ellis:
Hej Saskia!
Ben echt onder de indruk van al je berichtjes! Kom net van shopkeeper samen met Xander en Jill. Echt heel cool om te lezen dat je chris tegen bent gekomen. Mail regelmatig met haar en het is gewoon super om al jullie verhalen te horen. Ik vind het nog steeds heel stoer dat jullie dit gewoon helemaal alleen zijn gaan doen! En dan ook nog een ballonvaart, om het nog spannender te maken!!! Sas, nog heel veel plezier....liefs Ellis -
25 Oktober 2006 - 18:39
Xan:
Hé Sasje, ik stond er al niet meer van te kijken dat je Chris zou tegenkomen nadat je die collega uit Amersfoort ook al was tegengekomen haha.
Ben net terug van 3 dgn Shopkeeper en het was best vermoeiend. Morgen weer 09-18 werken maar vrijdag lekker vrij. Morgen wordt het hier weer 21 c en dat is niet verkeerd voor eind okt. toch?
Weet je al wanneer je richting Tibet vertrekt ?
Veel plezier en doe voorzichtig,
x
Xan -
27 Oktober 2006 - 12:51
David En Eef:
Hoi Saskia
Wat is de wereld toch klein.