Internet cafe!!!
Blijf op de hoogte en volg Saskia
24 Oktober 2006 | China, Yangshuo
Will.....je hebt me nog niet verteld hoe je vakantie nou is geweest!!!!!! En missen jullie mij of alleen mijn handjes want zo veel hoor ik niet van mijn lieve collegas..op Pia en Lijn, Ellen na!!!! En smsje van Eef!! Schrijf me meer en je mag het best over het werk hebben hoor!! Hoop dat het goed met je is en niet al te druk??!!! X Sas
Ellen, bedankt voor je mailtje, leuk om van je te horen...jij gaat je ogen uit kijken hier volgend jaar, heel anders dan alles wat je eerder hebt gezien, wel ontzettend boeiend! Tot snel! x
Vief...ben blij te horen dat iemand weet wat ik bedoel..maar helaas...afgevallen ben ik denk ik nog niet, wel steveriger billen van al het lopen, en fietsen en trap lopen...ben denk ik de enige die het straks ziet trouwens...maar goed! Dikke kus, Sas
Mam...bedoel je de lijst van de vakanties? Jij mag altijd mee...zou ik nog het leukst vinden!!!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Waar ik nu weer ben beland...geweldig!! Ik zit voor het eerst in een chinees internet cafe, normaal ga ik gewoon in de hostel...Ga even rustig zitten, en stel het je voor! Een donkere, rokerige ruimte (ook al hangt er een no smoking sign) waarin een stuk of 50 computers staan waar alleen maar jonge chinezen (jongens en meisjes) achter zitten, grote koptelefoon op en allemaal computerspelletjes spelen! Helemaal leuk, de helft zit hier al zo lang dat ze er een beetje uitzien alsof ze zwaar aan de drugs zijn...opium ofzo...ha,ha!! Je hoort allenmaar fanatiek getikt en af en toe een bchinese uitbarsting..ik neem aan gevloek!
Zit in Yuangshuo, heeeeeel erg toeristisch maar wel een ontzettend mooie omgeving, ik vind het erg jammer dat ik er mar een nachtje ben. Je zit hier tussen de 'minority'cultures, en die zijn zo enorm kleurrijk, nu heb ik echt het gevoel dat ik dingen ga missen! Toch maar een keer terug komen...Ellen, hebben jullie nog iemand nodig om de tassen te dragen???
Ben met de boot hiernaartoe gevaren over de Li rivier en ben op de boot een amerikaans stel, heel sympathiek, tegen gekomen, en met hun ben ik eigenlijk de rest van de dag op pad geweest. We hebben hier een fiets gehuurd en zijn een end gaan fietsen, tussen de rijstveld en de waterbuffels, daarna lekker gegeten en toen zijn zij weer terug gegaan naar Guilin. Het grappige is ook dat, hoe groot China ook is, iedereen ongeveer dezelfde route doet. Ik ben vandaag gewoon al 5 mensen tegen gekomen die ik van anderen plekken ken...maf! trouwens het dorp waar k nu zit is een beetje te vergelijken met Valkenburg...
Heb niet ontzettend veel te vertellen. Ben gisteravond naar het theater geweest naar een voorstelling die eigenlijk een klein beeld probeert te geven van de mensen die in deze streek wonen, hun tradities en gebruiken. Ik heb er enorm van genoten al is het niet hetzelfde als hier naar de schouwburg gaan. De mobieltjes hoeven niet uit, dus die worden gewoon tijdens de voorstelling opgenomen, chinezen kunnen blijkbaar niet fluisteren, dus als ik chinees zou kunnen verstaan zou ik ook gewoon de telefoongesprekken kunnen volgen. er staat in grote letters GEEN FOTOS EN FILM en prompt komen de telelenzen te voorschijn en het is helemaal niet ongemanierd om 5 min. voor einde voorstelling weg te lopen...ongelooflijk!
Ik denk dat dat het zo ongeveer wel was, vlieg morgenavond naar Kunming, nog geen idee wat ik morgen ga doen....mischien een kookles volgen...keukenprincesje!! Of weer even fietsen...goed voor de bilspieren...ik zie wel! Eerst eens lekker gaan slapen...heb vanavond allen mannen op de kamer en ik hoop zo dat ze niet snurken! tot de volgende keer allemaal! Dikke kus, Sas
24 Oktober 2006 - 13:20
Dimphy:
Hoi Sas wou maar even vermelden dat het hier nu toch echt wel dik herfstweer is.....het regent soms ( nu dus !!)keihard en het waaien is ook al niet minder.....dus geniet er maar dubbel van en denk aan ons en heb vooral heel erg medelijden.....dan zullen wij heeeeel eerrrruuuuugggg jaaaloeerssss zijn !!!!!
veel plezier nog en ga nu je bericht hier boven lezen
x Dimphy -
24 Oktober 2006 - 17:24
Ellen:
Hey Sas
Zou fijn zijn als je onze koffers wilt dragen hihi.Kun je ook meteen oppassen!Nee hoor grapje.
Veel plezier in Kunming en geweldig dat we zo met je mee kunnen leven.Lijkt alsof ik zelf daar zit.
gr Ellen -
25 Oktober 2006 - 06:41
Lijn:
Weer even een kort -tijdens mijn ontbijt- berichtje... aangezien ik dalijk alweer mijn grootste hobby mag uitoefenen... Leuk klussen maar het schijnt dat TE nooit goed is (heb ik van horen zeggen! Nee het is nog best fijn hoor, we zijn nu in het stadium dat er steeds meer afkomt en dat is leuk om te zien, en jawel in welke vorm dan ook, ik vind dat kerst in helmond mogelijk moet zijn, die boom die komt er! Verder niks nieuws hier... dus ik ga me maar voorbereiden op een dagje verven met mijn mams! Geniet jij van alles daar!!! Liefsxx -
25 Oktober 2006 - 07:22
Mams:
moet nu wel heel hard gaan sparen voor de toekomstige plannen!! Lieve meid, je maakt me wel wat mee in dit grote avontuur. Vraag me af of je nog wel als je terug bent je niet te chinees bent geworden.Ha ha. Sas, een heel goede vlucht voor vanavond en veel succes met het organiseren van je Tibetreis. Ik houd van je en geef je heel veel knuffels en heel veel liefs van mij mamsxxxxxxxxxxxxx -
25 Oktober 2006 - 08:56
Niek:
Hey Sas!
Ga sparen voor Z-Amerika en hoop dat ik snel de lotto snel win!! De klusjesman is vandaag hier en maakt de plinten overal.. en dan zijn we voorlopig uitgeklust, sjiek wah!
Woonkamer ziet er nu stuk gezelliger uit met stoere lavendelroze schoorsteenmuur. Mis je! Geniet nog maar lekker en ben stikke benieuwd naar Tibet. xxxxxx Niek -
25 Oktober 2006 - 08:58
Niek:
Ooh ja Dimph, als in je buurt bent moet je maar eens naar mijn roze muurtje komen kijken. Rose en wijn is aanwezig!!! xx