Ticket to tibet!! - Reisverslag uit Yangshuo, China van Saskia Hos - WaarBenJij.nu Ticket to tibet!! - Reisverslag uit Yangshuo, China van Saskia Hos - WaarBenJij.nu

Ticket to tibet!!

Blijf op de hoogte en volg Saskia

26 Oktober 2006 | China, Yangshuo

Ben in Kunming, een grote, nietszeggende stad op het eerste gezicht maar daarin kan ik me natuurlijk vies vergissen!! Heb net een ticket naat Tibet geregeld en morgen vertrek ik alweer naar dali waar ik mijn visum moet verlengen...dat heb ik namelijm niet zo heel slim aangepakt...en het reisbureau ook niet...maar no worries, gaat allemaal loslopen, ik ben alleen weer enorm aan het reizen...draai mijn hand er niet meer voor om om zo in het vliegtuig te stappen, hoewel het opstijgen nog steeds spannend blijft! Ik vertrek dus 1 oktober naar Lhasa, vroeg in de ochtend, en ben heel benieuwd hoe het zal gaan met de hoogte verschillen, hopelijk wordt ik er niet ziek van! In Lhasa de eerste paar dagen helemaal niks doen om letterlijk te acclimatiseren! Ben er erg benieuwd naar, heb hoge verwachtingen, weet niet hoe slim dat is! Gaat goed komen!!
Verder niet veel te melden, moet weer een hostel gaan zoeken in Dali, het zou zooooooo fijn zijn als iemand zei...kind, kom mee, ik weet iets perfect! Helaas!!!!!!
Heb even geen puf meer om iets te schrijven, geloof dat ik op zoek ga naar wat te eten en dan eens rustig een plan uitstippelen...beetje opgefokt gevoel op het moment!! Jullie horen van me!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sas

• 26 Oktober 2006 - 05:50

Daniël:

Niet opfokken. . . ontspannen.Het is vakantie, hoort leuk te zijn. Groeten Daan

• 26 Oktober 2006 - 16:51

Peggy:

Hoi Sas had afgelopen dagen je mail niet gelezen.....door omstandigheden. Leuk om weer helemaal bij te zijn. Hier helemaal niks te beleven. Ga je niet vervelen met mijn dagprogramma van bed naar bad en terug. hi hi Vanavond komt Nicole hier op visite. Oh ja de dekvloer van de 1e verdieping is gister gelegd, dus men gaat nu al de 2e verdieping metselen. Sjiek wa!
    Veel liefs Peg
    Volgens Bas zul je gaan genieten in Tibet....

• 26 Oktober 2006 - 18:03

AnjA:

Ha Sas!

Zo te horen ben je nog steeds helemaal in je sas! Hahahahaaaa! Vind mezelf weer erg grappig!

Wat leuk dat je Chris bent tegengekomen! De wereld is soms echt zo ontzettend klein! Zelf ben ik net terug van drie dagen Leipzig waar ik de monumentenbeurs bezocht heb en daar kwam ik ook een vrouwtje tegen dat ik kende! We hebben elkaar ooit eens gezien toen ik in Duitsland werkte en dat was bij allebei blijven hangen. Verder heb ik in Leipzig ook ontzettend veel gefeest met mensen die ik net een dag kende, was erg geslaagd! Lekker, zo'n gratis mini-vakantie tussendoor.

Veel plezier in Tibet, jaag de monikken daar niet het hoofd op hol en succes met een bed vinden! Zijn die daar eigenlijk ook gewoon 2 meter?

Saskia

Overmorgen vertrek ik vanaf Schiphol richting China, Tibet en Nepal op mijn langverwachte vakantie! Via deze site kunnen jullie mijn avonturen op de voet volgen en zijn jullie dan stiekem toch nog een beetje bij me! Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik, en ik hoop dat ik veel van jullie hoor!

Actief sinds 26 Sept. 2006