fotos - Reisverslag uit Pokhara, Nepal van Saskia Hos - WaarBenJij.nu fotos - Reisverslag uit Pokhara, Nepal van Saskia Hos - WaarBenJij.nu

fotos

Door: Saskia

Blijf op de hoogte en volg Saskia

24 November 2006 | Nepal, Pokhara

Jawel hoor....heb vanochtend nog fotos bijgeplaatst!!! Op de webpagina, linkerhand staat een kopje fotos....en voila...zelfs van mij op de olifant!! Geniet!

• 24 November 2006 - 13:06

Vief:

;-)
    Super sas die foto's!!! En je hebt inderdaad lange haren gekregen voor jouw doen!! Staat best leuk. Lijkt me toch best eng op zo'n grote olifant. Volgens mij dacht hij dat je nog niet gewassen was...hihihi!!!!!
    Fijne avond. :-o
    Liefs vanuit maastricht

• 24 November 2006 - 14:17

Marielle:

wauw die foto met jou en de olifant in bad, helemaal geweldig, die ga ik straks aan lars laten zien met het risico dat hij dat dan ook wil!

wat een belevenis lijkt me dat, zoeper!

tot snel wijffie...

dikke kus,
    marielle & co

• 26 November 2006 - 14:00

Niek:

Je ziet er goed uit Sas!

Saskia

Overmorgen vertrek ik vanaf Schiphol richting China, Tibet en Nepal op mijn langverwachte vakantie! Via deze site kunnen jullie mijn avonturen op de voet volgen en zijn jullie dan stiekem toch nog een beetje bij me! Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik, en ik hoop dat ik veel van jullie hoor!

Actief sinds 26 Sept. 2006