felicitaties! - Reisverslag uit Pokhara, Nepal van Saskia Hos - WaarBenJij.nu felicitaties! - Reisverslag uit Pokhara, Nepal van Saskia Hos - WaarBenJij.nu

felicitaties!

Door: Saskia

Blijf op de hoogte en volg Saskia

24 November 2006 | Nepal, Pokhara

Langs deze weg wil ik Anke en Dennis feliciteren met hun kersvers dochtertje, Noor! Super gefeliciteerd, blij te horen dat jullie het allemaal goed maken en wat een ontzettend mooie naam! Gefeliciteerd!!

Vief, ik be dan inderdaad weer in het land, kom de derde weer terug, en ik kom graag even langs, ik zal hard mijn best doen, maar beloof nog even niks! Ben blij dat ik je toch wel weet te amuseren met mijn verhalen...geloof me, ik was ook best geamuseerd...lang tijd niet zo hard gelachen...arme olifant! Werk ze nog, tot snel, dikke kus xx Sas

Lieve Tante Mia, erg leuk om zo regelmatig een berichtje te mogen ontvangen, en inderdaad, erg lang in Afrika gewoond en nooit op zo'n beest gezeten! Ik kan het wel iedereen aanraden...alleen even wat rek en strek oefening doen voordat je erop klimt! Fijne dag nog, liefs Saskia

Hey Nien, wat leuk om van je te horen...en blij te horen dat je het toch wel naar je zin hebt op het werk....uitdagingen zijn altijd wel een beetje eng, maar des te meer voldoening als het toch goed gaat, niet? Kan me voorstellen dat mijn verhalen je wel aan india doen denken, ik merk ook dat ik in de buurt ben, de vrouwen lopen in saris, de koeien lopen over straat en zodra j ergens uitstapt wordt je omsingeld door nepalezen die je wat willen verkopen!! ik heb het hier echt goed naar mijn zin, maar heb ook wel weer zin om naar huis te komen en iedereen weer te kunnen zien...je merkt pas als je weg bent hoe dierbaar je vrienden en familie je zijn! Goed, we moeten echt wat afspreken als ik er weer ben, verhalen uitwisselen...fotos enz.Stuur je wel een sms'je...hoop dat je kakinski weer voorbij is! Daaaaaaaaaaaaag, x Sas

Ben vanochtend tot de ontdekking gekomen dat ik toch wel een beetje lang haar begin te krijgen...voor jullie is dat misschien niet heel vreemd, en het is ook niet heel vreemd dat je haar groeit natuurlijk....maar ik ben een kort-haar meisje!!!En ik weet niet wat ik met lang haar aan moet...en met de gekke krullen die ik er in een keer bij heb! Ik kan mijn haren zelfs achter mijn oren doen, maf he! oke, voor uliie gaat dit natuurlijk nergens over, maar ik heb lang haar! Niek, misschien weet jij een beetje at ik bedoel?
Na deze ontdekking vanochtend ben ik met mijn lange haar ergens in een mooie tuin, met uitzicht op het meer, een ontbijtje gaan nuttigen en nu zit ik weer achter de pc om jullie mijn spannende verhalen van gisteren te vertellen! Komt ie: wij hebben gisteren de hele dag...geluierd, gegeten, weer geluierd...toen weer gegeten,wat gedronken, toen heb ik een heerlijke massage gehad (4 euro voor een heel uur, dat geloof je toch niet!!) en daarna zijn we weer wat gaan eten!! Erg he! Maar die massage was echt helemaal geweldig. Mijn nek en schouders zitten bijna constant in de knoop, en ze heeft me hardhandig aangepakt, maar ik heb genoten. op een gegeven moment begon zij ook mijn armen, handen en hoofd te masseren, mamma mia...heerlijk. Spontaan besloten dat een toekomstig vriendje toch wel een beetje met massage olie moet weten om te gaan, heerlijk! Geloof dat ik vanavond weer ga...je slaapt er zo lekker van! Verder is er dus niet echt veel gebeurd, ik kan wel gedetailleerd vertellen wat we gegeten hebben maar dat is verder ook niet echt boeiend...
Wat wel erg spannend is, is het feit dat de Nepalese regering en de maoisten na 11 jaar geweld, een vredesakkoord hebben getekend, 22 nov. en dat dat hier duidelijk te merken was. Die dag was hier een public holiday, alle schoolkinderen hadden vrij, en er werden overal op straat kaarsen aangestoken, toch wel erg mooi om te zien. Ik stond ernaar te kijken en werd spontaan gevraagd mee te doen, dus samen met een nepalese jongen een kaarsje aangestoken en natuurlijk meteen op de foto voor de plaatselijke krant. Ik heb helaas de krant nog niet gekocht, weet dus niet of ik er ook echt in sta...maar het was wel een fijn gevoel om met de locals mee te kunnen vieren, en iets te vieren wat wel heel belangrijk voor ze is!
Goed, heb de rest van de dag nog voor de boeg, ga over anderhalf uurtje paragliden, hier wordt ook meteen een filmpje van gemaakt,dus jullie kunnen straks allemaal meegenieten! Jullie horen morgen wel hoe het is gegaan! Fijne dag nog, en tot snel!X Sas

• 24 November 2006 - 10:44

Vief:

Ik mis toch wel echt de foto's bij de verhalen, maar ik begrijp dat t erg veel tijd kost om dat te realiseren!! Wel jammer, kzou zo graag willen zien wat jij allemaal verteld. Maar goed, ik heb geduld!! Verder is hier alles goed, nog even werken en dan is het weer lekker weekend. Morgen nog een cateringetje en verder niet zo heel erg veel plannen. Lieverd geniet nog lekker de laatste week en bereid je maar vast voor op t typisch nederlandse natte weer.
    Kussie.....:-)

• 24 November 2006 - 10:54

V:

;-)

• 24 November 2006 - 13:11

Rick:

Hoi Saskia,

Ik zie dat je in Pokhara zit! Relax dorpje he?
    Wist je dat je er kunt Paragliden?!?!
    Aanrader! Ik ben met een Rus gevlogen. Mocht hij er nog zijn, dan doe je hem maar de groeten van die lange Hollander die nog maar NET alles kon binnenhouden tijdens een vrije val..

Veel plezier nog, Groeten van Rick.

• 24 November 2006 - 13:13

Rick:

... Had je verhaal nog niet helemaal gelezen ;) Goedemorgen!

• 26 November 2006 - 13:57

Niek:

'k Zal alvast een haarbandje voor je kopen! Kan niet wachten om je weer te zien hihi.. Als je puf hebt, ben je ma 4 dec. van harte welkom bij me! Sint heeft zijn agenda aangepast.

Xxxx Niek