Moe!!!
Blijf op de hoogte en volg Saskia
02 Oktober 2006 | China, Beijing
Ik Ben zo moe gelopen maar wederom vol indrukken zit achter de PC...te mooi om met woorden te omschrijven en ik ben bang dat de fotos de schoonheid ook tekort zullen doen! Heleen, je hebt niks teveel gezegd en ik ben zooo blij dat ik het heb gedaan! No regrets!
Heb vandaag een aantal keer op de foto gemoeten maar er heeft zich een nieuwe ontwikkeling voltrokken....met de kleine babies op de arm op de foto! Geweldig leuk, al vinden de kindjes meestal van niet...Chinezen zijn enorm trots op hun kinderen en vinden het ook leuk omze te laten fotograferen...ik ook heb ik besloten, wat een mooi koppies!
Ik wil ook iedereen bedanken voor het sturen van de berichtjes...het is zo leuk om van jullie te horen...blijven doen dus! Ik ga het kort houden voor nu...moet gaan douchen, ik stink!!! Welterusten!
Lene...noors is way easier dan chinees, Vief...ik wil je niet van je werk houden en de meiden van het werk: hoe was het in Zweden?
Aan iedereen een dikke zoen!
02 Oktober 2006 - 15:03
Daniël:
Als je maar voordat je china verlaat een machinegeweer hebt gekocht. Hey Xander; I predict a riot -
02 Oktober 2006 - 15:10
Vief:
Er is er maar 1 die me van het werk houdt, en dat ben ik zelf......Dus, maak je daar maar geen zorgen over. Erg leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt. Het maakt zo'n saaie dag op kantoor toch nog een beetje spannend!! Voor nu trustuh en tot vlgnd bericht.
Kus kus V. -
02 Oktober 2006 - 15:59
Ellen:
Hey Sas
Heerlijk die berichtjes allemaal.Heb niet eerder kunnen reageren omdat ik in Zweden zat(wat ik misschien ook wel aan jou te danken had).Knap van je daar zo helemaal in je eentje maar zo te lezen krijg je aanspraak genoeg.
Leuk dat ze met je op de foto willen (jij bent ook met je blonde haar een bezienswaardigheid hihihi).De chinese muur moet geweldig zijn en als je op een bepaald punt bent krijg je een certificaat dat je de muur bent opgeklommen.(En die spleet broeken is echt Chinees spaart wel straks pampers dus die houden we erin hihi)
Nog heel veel plezier en ik blijf je volgen.
Doei xxx
Ellen
02 Oktober 2006 - 17:58
Cyril:
Wat leuk dat je samen met de chinezen feest mag vieren. Wij mogen dit samen met de duitsers gaan doen. Veel plezier op je vacantie en ik mail je nog wel eens.
Gr Cyril -
02 Oktober 2006 - 18:02
Eric:
Hey die Sas,
Ik had weer eens niet in de gaten hoe snel te tijd gaat. Vraag ik net wanneer je vertrekt blijk je al hoog en droog in China te zitten.
Leuk dat het je allemaal bevalt en knap hoor, ik weet niet of ik op mijn uppie zou gaan reizen.
Heel veel plezier en geniet van alle verassingen die je op je reis nog tegenkomt.
Groetjes Eric S. -
02 Oktober 2006 - 18:02
Ka:
Ha Sas, wat een verhalen, erg gaaf om te lezen hoor! Volgens mij is het super mooi daar, en ook lekker weer! Hier is het droevig met het weer, onweer, regen en wind...echt niks aan! Dus geniet maar lekker van al het moois daar! Gaat het verder goed met je, nog leuke mensen ontmoet en hoe gaat t communiceren met de chinezen..snappen ze je een beetje? Nou geniet er van, kus Ka -
02 Oktober 2006 - 18:10
Xander:
I Predict a riot..... ;) -
02 Oktober 2006 - 19:31
Gebbeke:
Hey het tortelduifje is zowaar een postduif geworden!,
wat goed zeg!! vond je berichtjes vandaag pas, gebruik meestal een ander e-mail adres. Maar moest gisteren nog aan je denken en vroeg me af waar je nu zou zitten!! Leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt! Hier alles goed, ook met meneer Castelein. maar eeeuh wel wat minder interresant dan wat jij allemaal meemaakt! Geniet er van en pas goed op jezelf! Kuzz Gebbeke