Wakker worden!!
Blijf op de hoogte en volg Saskia
01 Oktober 2006 | China, Beijing
Oke...ik heb het helemaal gevonden, net bij mij om de hoek is geloof ik de leukste 'Hutong' van Beijing. Een hutong is een woonwijk...dus echt chinees en wat heel grappig is om te zien is dat oud en nieuw, ouderwets en heel hip gewoon naast elkaar zijn te vinden. Ik weet niet of het gaat lukken om mijn fotos te plaatsen (ik kan namelijk geen chinees lezen) maar hierop kun je zo duidelijk zien wart ik bedoel, ik wordt er helemaal enthousiast van!! Ben vandaag weer te voet op pad gegaan maar ga morgen echt een fiets huren, ik ben zo moe gelopen...arme voetjes!
Vanaf volgende week, rond de 5e, ga ik weer op pad...ik denk niet dat ik alles wat op mijn lijstje staat ga halen, maar heb gewoon besloten te genieten van het moment...China zie ik toch niet in 9 weken...Heleen, ga je de volgende keer mee?
ik heb ook het gevoel dat ik aan het brabbelen ben, en dat mijn gevoel niet helemaal op jullie overkomt, maar het zijn er dan ook zoveel tegelijk! Uiteindelijk ben ik dan toch wel trots op mezelf (durf ik nu wel te zeggen Peg!!), ik voel me heel klein tegenover deze geweldige cultuur die al zoveel jaren...wat zeg ik...eeuwen bestaat...en heel rijk dat ik deze kans genomen heb. Ik mis alleen toch wel iemand om het mee te delen, mischien dat ik daarom 3 keer op een dag achter het scherm zit!!Ik ga even met de voeten omhoog, dan lekker onder de douche....gel in de haren (jaaaaa, die heb ik gevonden)en later even wat drinken in de gezellige achterbuurt! Mamma maak je geen zorgen, lopen genoeg toeristen, komt allemaal goed!! En met vreemde mannen meegaan, gaat niet eens lukken...ik gel;oof dat ze een beetje bang voor me zijn! Gelukkig!!! Dikke kus
01 Oktober 2006 - 09:21
AnjA:
Ha Sas!
Toevallig was ik al wakker en helemaal verbaasd over al die berichtjes van je! Even vroeg ik me af of je niks beters te doen hebt dan te mailen maar je zit daar natuurlijk helemaal in je uppie en om nou een chinees met handen en voeten uit te leggen hoe overweldigd je bent door iets wat voor hem/haar doodnormaal is, is natuurlijk ook niet iets wat je doet.
Dus blijf vooral lekker mailen en ons "werkvolk" jaloers maken met je avonturen!
Succes met fietsen daar (hebben ze wel fietsen in jouw maat?) en tot morgen ofzo... ;-) -
01 Oktober 2006 - 14:36
Jill:
Nihau Saskia,
Wat is dit lekkel om te lezen. De kliebels klijg ik ook op weel op leis te gaan.
Blijf voolal je enthousiasme delen, want ik vind het elg leuk.
Ik heb niet meel ovel je gedloomd, maal als je op de chinese muul staat, denk dan aan mij en kijk of je Amelica ziet liggen, ha ha!
Geniet van elke dag intens!
Veel leispleziel en tot mails.
gloetjes Jill -
01 Oktober 2006 - 14:45
Will:
Hoi Saskia, ik heb zelf nog wat last van mijn jetlag en wij zitten wel geteld 12uur tijdsverschil van elkaar verwijderd. Ik ben vrijdag vanuit Maastricht vertokken en om 13.45 zou mijn vlucht naar Toronto vertekken vanuit Schiphol. Zou het niet zo zijn dat er een technisch probleem was aan het vliegtuig en wij een nieuw toestel kregen. Dit duurde natuurlijk even want alles moest van het ene vliegtuig naar het andere. Maar ok ik ben veilig aangekomen. Heb gisteren niet veel gedaan was nog dizzy ik loop als een kip zonder kop hier rond, ahahahhahaha What`s new. Ik heb net mijn ontbijt achter de kiezen en voor jou breekt de nacht al bijna aan, raar idee! Zou ik schrijf je binnenkort weer, veel plezier daar en geniet ervan. Groeten Will Toronto Canada -
01 Oktober 2006 - 14:46
Will:
Hey en zeg een tegen Lill dat ze Nederlands gaat leren, ahahahhahahaha -
01 Oktober 2006 - 17:36
Niek:
Nihau Sas!!!
Beetje laat en zag een hele grote Sasmail in de mailbox!!! Ben weer terug op de snelweg!! Klinkt allemaal superindrukwekkend! Hoe is het eten daar? Eten ze echt gebakken hond of is dat een smoesje? Mijn neefje Max zit naast me en wil weten wat smakelijk eten is in het Chinees. We zijn gezellig op de Kermis geweest en Teuntje zat uiteraard in een roze vliegende olifant!! x je van Teuntje (jij bent toch dat meisje met die mooie bloem hihi..). Ben dit weekend nog op stap geweest. Geen bekenden gezien, met Phil en co naar Remember Femina-avond bij Pelt geweest. Leuk om al die verhalen te lezen en LEUKE foto!
We gaan nu met de family chicken met championnekes eten! yum yum.
Wacht je nieuwe verhalen met kloppend hart af! Adieuhh wah en bis mailens. Dikke X, Teuntje, Max, Joep & Niek -
01 Oktober 2006 - 18:14
Lijn:
Natuurlijk hoor je weer niks van mij... tis was weer weekend hier.. dus weer lekker klusfestijn, maar ik heb nu met kopje thee even kunnen bijlezen. Klinkt allemaal geweldig!!! Enneu awel, als ge unne tolk nodig hebt voor wa belgische klap, da kanne kiek wel voor zorgen na!Salukes en het amusement he! Liefs Lijn -
01 Oktober 2006 - 21:02
Xander:
Hej Sas,
allejezus wat schrijf je veel... wél heel leuk om allemaal te lezen hoor ! Ik krijg alleen geen tijd om te reageren behalve nu dan natuurlijk.... Mijn "date" in Leiden was super verlopen, heb er veel inspiratie en ideeën door opgedaan. Ik laat je weten hoe het verloopt! Heb nog geen foto's gezien. De komende week wordt het hier regenachtig en fris met gem. zo'n 17 gr. Bah, ben blij als ik over 8 weken in Gran Canaria zit. Maak maar veel foto's zodat we jouw avonturen een beetje mee kunnen beleven.
Nou Sas, ik ga nog even de stad in, veel plezier daar en let op jezelf! x Xan -
02 Oktober 2006 - 07:30
Vief:
Ha,
Zit nu op mijn werk en zie dat ik heel wat verhalen gemist heb in t wknd!!! Wel leuk zo op de maandagochtend om al die verhalen te lezen. Het motiveerd alleen niet echt om aan de slag te gaan. Wat een gave verhalen en zo knap dat je dat allemaal alleen doet. Gelukkig is er internet zodat wij het een beetje met je kunnen delen. Ik ben het weekend bij nadine geweest, was ook erg gezellig. Amsterdam is toch altijd wel leuk en ook ALTIJD druk.....zelfs op zondag. Een beetje zoals bij jou....hihihi maar dan aan de andere kant van de wereld. Meis geniet en veel plezier en ik schrijf snel weer.
Kus Vief -
02 Oktober 2006 - 11:11
Heleen:
He lieve Sas,
wat leuk om te lezen, ik kan ook gewoon naar je toe komen hoor! Mijn vakantie zit er weer op....of zullen we de volgende samen plannen haha, nee ga eerst maar eens lekker genieten van al deze ervaringen. Ik snap dat je iemand mist om mee te delen maar er komen vast allerlei leuke reizigers op je pad, Argentijnen?? Heel veel plezier, geniet en ik ga je snel een lange mail sturen, maar je weet dat ik thuis geen internet heb dus effe wachten op een biebuitstapje! X Heleen