Huwelijk.... - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Saskia Hos - WaarBenJij.nu Huwelijk.... - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Saskia Hos - WaarBenJij.nu

Huwelijk....

Door: Saskia

Blijf op de hoogte en volg Saskia

17 November 2006 | Nepal, Kathmandu

Ik ben gisteren ten huwelijk gevraagd aan de oevers van een rivier waar de Hindu doden worden gecremeerd....errugh romantisch!
Wat een maffe dag gisteren! In de ochtend kwam ik Ghibu tegen, een gids die ik al drie keer op Durbahr square ben tegen gekomen en die me maar steeds probeert over te halen een wandeltocht met hem te doen, op de trappen richting 'Monkey Tempel' en met hem een engels meisje Alex! Ghibu begroette mij alsof ik een oude vriendin was en zo kwamen Alex en ik aan de praat en werd ik uitgenodigd om de dag met haar samen door te brengen. We hebben dus samen enorm veel gezien en het was een interessante dag, maar wat was ik blij dat ik niet alleen met die man was. Constant aan het flirten, maar zeer onsubtiel, had het steeds over mijn afrikaanse schoonheid (kom op nou!) en dat hij die wel wou zien, en of ik zin had om samen naar een donker bos te gaan(!@#!%$?????) en dat ik in zijn dromen was en dat het destiny was dat we elkaar steeds maar tegen kwamen...(ik noem het gewoon stalken!)...kortom, helemaal niks leuks aan en op het einde zelfs irritant! Maar hgelukkig was ik niet alleen en hebben Alex en ik er ontzettend om moeten lachen! We hebben aan het eind van de avond subtiel gedumpt en verder een hele leuke avond gehad...temeer omdat ik oude kennisen ben tegengekomen uit Lhasa...wat is de wereld toch klein! Dus de ene dag ben je alleen en de volgende avond zit je in een Israelisch restaurant gezellig met 5 man om je heen lekker te eten! En vanochtend hebben we afgesproken om samen te gaan ontbijten in...Pumpernickel! Rick...ontzettend toevallig dat je het daar over hebt, ik neem aan dat het de moeite waard is!
Maar goed mijn huwelijksaanzoek...die was dus niet van Ghibu, maar van een jongen genaamd Progress...ja, hoe verzin je het! We stonden aan de Bagmati rivier, de plek in Kathamansu waar cremataies plaats vinden , een ontzettend mooie plek trouwens, met heel veel tempels..en ineens staat er een grappig kereltje naast ons (ik seg kereltje omdat ie klein van stuk was) en die begon spontaan te vertellen dat we toch wel ontzettend mooi meiden waren, met mooie lichte huid, vond mijn ogen zo mooi (echt, dit land is zooooo goed voor je ego!!!)en als ik wilde trouwen dan stond ie morgen, en iedere dag de rest van de week op dezelfde tijd, op dezlefde plek te wachten!!! Argh...romantisch!!! Wij liepen lachend verder natuurlijk, en kwamen hem bovenaan de berg weer tegen, wild zwaaiend...hij wilde me nog een keer de hand schudden...en met die 'handshake' kreeg ik stiekem een briefje toegeschoven met daarop zijn naam en telefoonnummer....zo ontzettend schattig...ik moet er nog steeds om giebelen...het leek hem ook totaal niet te schelen dat ik een 'oudere' vrouw ben...we schelen 6 jaar!De jeugd van tgenwoordig...ha,ha ;)
Dus, leuke dag! Ik ga zo ontbijten, maar ik schrijf straks weer een stukje...super bedankt voor jullie berichtjes...en tot straks! Alsnog single Saskia...ha,ha!

• 17 November 2006 - 06:03

Dimphy:

Goedemorgen Sas......hihi wat een geweldig leuk bericht om te lezen en om mee op te staan.....en inderdaad wat een ontzettend romantische plek om ten huwelijk gevraagd te worden......heb je natuurlijk al die tijd op zitten wachten ;)
    Je maakt me overigens wel nieuwsgierig wat dat "pumpernickel" moet betekenen ??? Schijnt iets speciaals te zijn ???

Reden dat ik zo vroeg achter de computer zit is dat Roel zich om 5.45 wou gaan douche en er geen water uit de kraan kwam @$#@%$#^@ ik meteen bellen dus......en ben nog aan het wachten op een telefoontje $#@#^#%$@#@ !!!!
    Dus jou bericht kwam als geroepen toen ik de computer opstarte en hij het zelfs meteen deed (en nu nog)......zou ie toch een beetje bang zijn geworden voor me :) !!!!!

Tja als ik vandaag de hele dag geen water zou krijgen kan ik natuurlijk niet poetsen (o wat erg)......heb ik wel de hele dag tijd om achter de computer te blijven zitten (o wat leuk)en dan kan ik de schade (hopelijk) inhalen ! Nee hoor, denk dat ik dan vanmiddag eindelijk eens voor gordijnen ga kijken voor in de woonkamer.....dat wordt ook eens tijd na 3 jaar hihihi.

Hoop dat je lekker hebt ontbeten.......fijne dag verder nog maar dat zal zeker gaan lukken met zo n groepje, want dat klinkt erg gezellig.....en wie weet misschien tot straks.

Ga poepen nu.....:)

x Dimphy

• 17 November 2006 - 18:54

Wicky/ellis:

Hey scheetje waar ben je nu toch allemaal ik schrik me dood??? getrouwd??? Geniet maar lekker van zo'n lekker ding in het gebergte???
    Kom je gauw weer terug want wij missen je ( gedoe ) Ellis is lekker bij mij aan het eten ik hoop lekker, maar in ieder geval gekookt voor haar en wij hebben het heel gezellig.... En nu hopen wij met dit berichtje ook een beetje gezelligheid bij jou te brengen.... Heel veel liefs je twee collega's Wick en Ellis xxxxxheel veel van deze xxxxxxxxxxxx

• 21 November 2006 - 21:18

Tante Hannie:

Hallo Saskia,

Na het volgen van al jouw spannende reisverhalen,heb ik het toetsenbord maar eens onder mijn neus geschoven om je te laten weten, dat ik,en ook ome Leo, er echt van genieten.Wat avontuurlijk om in je eentje de "halve" wereld te verkennen.Jij schrijft zo interessant; het is bijna alsof we er zelf bij zijn.En dan die foto's!!!
    Wat romantisch zeg, om van zo'n "kereltje" een huwelijksaanzoek te krijgen!Wat doe je ermee?
    Als blonde westerlinge val je natuurlijk wel erg op, maar complimentjes zijn altijd meegenomen, toch????
    Zo Sas,wij vinden het fijn dat het reizen nog goed bevalt,al klinkt het af en toe wat minder, en dat het goed met je gaat.-
    -zoiets zou trouwens helemaal niets voor mij zijn!!!!!
    Nog zo'n week of twee en je gaat je rugzak herschikken,al of niet met geleende?? handschoenen.
    Sas, laat het je verder goed gaan,tot ziens in Nederland!
    Groetjes tante Hannie.