Paardrijden...????
Blijf op de hoogte en volg Saskia
29 Oktober 2006 | China, Dali
En vanmiddag dan mijn calligraphie cursus, wat is dat moeilijk zeg. Als je het ziet denk je 'eitje' en dan heb je de kwast in je hand en moet je het nadoen...en dan val je door de mand. Mijn leraar had al 50 jaar ervaring, maar ik zat echt een beetje te stunten...mijn'kunstwerken' heb ik natuurlijk mee mogen nemen...die komen vast aan de muur te hangen...not!!!!
Zometeen lekker eten...weet je wat dus echt gek is...ik zit in een dorpje waar zo veel westers eten te verkrijgen is en nog krijg ik het voor elkaar om rijst te bestellen....ben al half chinees aan het worden!! Ik denk dat het meer komt door het feit dat het westers eten toch net niet zo lekker is als thuis, dat je maar hetgeen besteld wat ze wel super kunnen klaarmaken.
Ik zou jullie zo graag fotos willen laten zien, maar het duurt zo ontzettend lang om ze op de site te zetten dat ik er ongeduldig van wordt...jullie komen maar allemaal een keer rijst eten en fotos kijken...oefenen maar met die stokjes!!!
Verder is alles goed, behalve dat ik erg verbrand ben, zie er niet uit...maar...het wordt tenminste vanzelf bruin!!! Hoop dat bij jullie ook alles goed is, laat snel wat weten...en Dimph...ik laat je morgen weten hoe het met de spieren is!!!xxxxxxxxxx Sas
29 Oktober 2006 - 10:23
Xan:
Hej Sas,
ben net wakker en realiseerde me dat de klok een uur terug gezet moet worden.. Het is nu dus 11.14 en da's voor mijn vroeg wakker zijn op een zondag haha.
Gisteren was ik in Antwerpen bij Night of The Proms en het was weer super. De zangeres van Texas en de mannen van Tears for Fears waren beide super, heb me prima geamuseerd !
Naar de opening van Bozzini ben ik maar niet geweest. Volgens mij ging half Limburg en ik heb dan weinig zin om 2 uur in de rij te gaan staan om naar binnen te kunnen. Ga binnenkort wel eens een keer. De komende weekenden tot aan 3 dec zit ik helemaal vol.
Zo'n fotoavond moeten we doen, kan Peggy ook gelijk haar bevallingsfoto's laten zien haha ;). Nee, geintje.
Groeten bij deze aan Daan, Niek en Peg. Tot gauw jongens, fijne zondag nog en tot gauw.
Sas, blijf goed op jezelf letten en enjoy !
Liefs x Xan -
29 Oktober 2006 - 10:26
Mams:
heb net je ervaringen gelezen en het is me nogal wat. Geweldig. fijn dat je het zo naar je zin hebt in Dali. Geniet nog van de dagen die je er hebt voordat je het dak van de aarde gaat verkennen. Saskia, dat was alles, nee nog even niet de auto van Erik is zo mooi had ik niet gedacht. Dribbel profiteert van het feit dat Erik hier is hoeft hij niet te luisteren. maar dat breng ik hem wel weer bij en behoorlijk want hij moet naar me luisteren!! Zo!! Verder geen nieuws ik heb alleen zin om te gaan slapen zo moe voel ik. Doe dat vanmiddag ook. Meid heelveel liefs van mij en Erik en xxxxxxxxxxxxxxxmams -
29 Oktober 2006 - 12:43
Lene:
Hei pa deg!
Het is zoooooo.... leuk om je verhaaltjes te lezen,volgens mij heb je en leuke tijd meijd!
Hier is alles goed,het weer is top echte herfst.Dus dat betekend uit in de natuur,super!
Gisteren was ik met Nicole naar de snowworld,het was fun,ik had nog niet verleerd te skien.Arme Nicole was hele maal kapot,maar ze vond het leuk.
Een leuk nieuwtje wij(ikea) zijn weer het beste winkel van Nederland, dus TAART! Ik leg wel een stukje apart vooe jou!
Sas nu de Norse les:
Hva heter hesten din?
Hva slags hest er det?
Spiser du hele tiden med pinner?
Er risen blot eller hard?
IK wil graag weten hoe het gaat met de lessen!
Sas ik stop hier!
Mange klemmer fra Lene -
29 Oktober 2006 - 12:58
Niek:
Ooh ja, nog bedankt voor de tip Xan. Het was bij mij net nog 15.00u en nu opeens 14.00u!! -
30 Oktober 2006 - 08:28
Daniël:
Is Peggy dan al bevallen of zo? hey Xan moeten idd eerdaags weer eens wat gaan doen. Nicole, ik heb bijna een brandprogramma voor de pc. Saskia leuke foto's trouwens. Wel oppassen! -
30 Oktober 2006 - 14:21
Eef:
Hoi Saskia,
Heb het niet zo op paarden.. maar lijkt me een leuke ervaring. Ga je wereldrecord bruin worden verbeteren. Had ik (voor hele korte tijd op mijn naam staan, ha,ha..). Veel leuke verhalen van jouw kant. Wat kan ik vertellen wat interessanter is dan jouw reisverslag: mijn nieuwe appartement bevalt goed, steeds minder spullen en steeds opgeruimder.. en steeds meer IKEA spullen.. Hella staat voor het raam. Verder bevalt goed, weer lekker in de stad. Begin weer met sporten per 1 nov. Is weer nodig. En verder dat ik erg happy ben. Jij veel plezier! Gr. Eef -
30 Oktober 2006 - 19:19
AnjA:
Ha Sas!
even een lekker onzinnig mailtje: op vrijdag 17 novemeber gaan we met Lian eten bij de mexicaan in Sittard. In het kader van de volledigheid en de democratie enzo vond ARNO dat ik jou ook maar moest vragen of je mee wil gaan. Dus bij deze: heb je zin om 17 november mee taco's en tortilla's te gaan eten?
Mocht je geen ticket kunnen krijgen dan hoor ik dat wel van je en ik zal Lian de groeten doen!
We zullen er die avond wel 1 op je drinken. Of 2, of ...
Groetjes van Anja die minstens zo happy is als Eef... :-) -
30 Oktober 2006 - 19:52
Pia:
Hallo lieve Sas,
Nog een berichtje van een Ikeaan.Ik had weer behoorlijk wat leeswerk te verrichten.Ik liep een paar verhalen achter.We hebben vorige week zo'n drukke week gehad met enkele miljö's, dat ik blij was dat het weekend was.
Verder gaat hier alles ok.O nee, ok mag ik niet meer van Mootje zeggen.
Ja als niemand het grote nieuws gaat vertellen, dan doe ik het maar.Zit je, Bennieboy gaat ons verlaten.Ja, je mag best even huilen.Hebben wij ook gedaan.Hij gaat voor zich zelf beginnen.Leuk voor hem,minder voor ons.
Ok, nee nee Pia, niet meer zeggen.Goed dan,dit was het enige wat ik je over het werk wilde vertellen.Dan kun je vast aan het idee wennen en dan komt het niet zo als een donderslag bij heldere hemel.
Nog een paar dagen en dan ga je naar Tibet.Leuk lijkt me weer een nieuwe start.Nieuw land, nieuwe cultuur, nieuw nieuw ,nieuw.Geniet ervan, schatje.
Heb ik nog niet verteld, mijn schoonouders zitten in Vietnam voor 3 weken.Ben ook erg benieuwd hoe het met ze gaat.
As. woensdag ga ik naar ladisnight in de Royal met mijn schoonzus en nog 2 andere vrouwen. We krijgen een drankje en een hapje en we krijgen een nieuwe film over een vent in de provence te zien. Die vent is Russel Crowe.Nou,daar zou ik ook mee in de provence willen zitten. Je hoort van me hoe hey gewwest is. Lieve Sas, dikke kussen en knuffels van Pia. Tot schrijfs.