Ben er weer!!!
Blijf op de hoogte en volg Saskia
06 Oktober 2006 | China, Beijing
Van de week hebben we de trein genoemen naar datong om naar de Yungang grotten en Hanging Monastery te gaan kijken. Zoveel cultuur en mooie dingen om hier te zien dat het bijna teveel wordt. De Buddah beelden die uit de wanden van de grotten zijn gehakt zijn gewoon meters hoog (rond de 20) en je vraagt je werkelijk af wat een werk er is ingestoken. De hanging monastery hangt dus letterlijk aan een rotswand en is zo mooi in elkaar gezet, het lijkt wel een stukje oostenrijks houtsnijwerk!Ik hoop dat het op de fotos een beetje te zien is....De plannen voor de rest van de week...morgen en zondag nog even in Beijing hangen en zondagavond vertrek ik dan eindelijk richting Pingyao, waar ik waarschijnlijk een of twee dagen blijf, en dan on to Xian...maar dat horen jullie dan nog wel! Ik hoop dat bij jullie ook alles goed is....hou me op de hoogte!!liefs Sas
06 Oktober 2006 - 16:08
Lydia:
Lieve Sas,
ziet er naar uit dat je een fantastische tijd aan het beleven bent. Ziet er mooi uit. Zou ook graag willen... hopelijk een keer. Dan mag jij mij voorbereiden op alles :)
Geniet ervan. Ik ben blij dat het zo goed gaat en maak nieuwe vrienden!
veel liefs
Lydia -
06 Oktober 2006 - 16:49
Xan:
Hé Sas,
ziet er super uit.
Bel je volgende week of zo wel op als ik je nr heb.
Heb net de met Aart gesproken en moet binnenkort afspraken gaan maken met Rodahal en MECC om te zien of het mogelijk is om daar ook eens naar toe te gaan. Spannend maar ik heb er heel veel zin in !! Ga nu ff een biertje drinken en heb het weekend om lekker bij te komen en me met Funpartys bezig te gaan houden.
Veel plezier en pas goed op jezelf, liefs x Xan -
06 Oktober 2006 - 17:29
Lijn:
Ik vind je voor eeuwig dapper.. sta ik dan met mijn paar meter tokkelen ervaring en dat al met knikkende knieeen... dapper! Liefs Lijn -
07 Oktober 2006 - 10:08
Heleen Gebbeke En:
Hey Tortelduifke,... hoe gaat het daar, met jou? Wat een spannende verhalen zeg! We hopen dat je met goed hebt en dat je veel inspiratie opdoet!
en dat je leuke mensen ontmoet om verhalen mee te delen.
Maar zo te lezen doe je dat wel!!
Zet 'm op schatteke! en als je weer terug bent willen we al je verhalen horen bij een "tortelduifjesreunie"
Heel veel liefs en we denken aan je........
xxxxxjes
Heleen Gebbeke en mr. Castelein -
07 Oktober 2006 - 10:40
Manon:
Sas, je bent echt een wereldwijf! Geweldig wat je al allemaal gezien hebt.
Is ook heel inspirerend om te lezen.
Hoe zit het; hebben ze daar knappe spleetogen? Of zijn ze allemaal te klein?(
Have fun! Groetjes, Manon -
07 Oktober 2006 - 15:02
Ka:
Ha Sas, wat een avonturen joh, echt gaaf dat je op de muur bent geweest!! Bij deze zal ik je geen luie limburger meer noemen,zo te lezen is dat niet echt terecht;-) Gaat verder alles goed met je, nog geen heimwee naar dit koude-kikker-landje? Geniet ervan, kus Ka -
07 Oktober 2006 - 18:00
Peggy:
Hoi Sas
Wat geweldig om je te horen....was echt net alsof je uit Heerlen belde. Excuses voor mijn emotioneel gedoe...die hormonen zijn echt behoorlijk aanwezig. Lijkt me super om de chinese muur te beklimmen. De volgende uitdaging is misschien de marathon gaan lopen op de chinese muur. Wat denk je, iets voor jou?!? Ik zou heel graag bij jou erbij willen zijn, zeker nu mijn wereld steeds kleiner wordt. Maar goed door deze email kunnen we in ieder geval meegenieten. Je krijgt veel lieve groetjes van mijn zus Nicole en van mijn mannetje Bas. Van mij een heel dikke knuffel en tot schrijfs..........XXX Peg -
07 Oktober 2006 - 18:03
Peggy:
Ik heb trouwens Nicole (bolton) meteen gebeld en haar verteld over jou telefoontje. -
08 Oktober 2006 - 13:52
Xan:
Hé lief moedertje(Peggy),
alles goed met jou en je 2 kleintjes? Willen ze er nog niet uit ? Houd je het nog vol ? Denk tijdens de moeilijkere periodes maar aan al het moois dat komen gaat en dat het zeker de moeite waard zal zijn. Alvast succes met de bevalling deze week... Liefs x Xander
09 Oktober 2006 - 14:04
Niek:
Shit man!! Heb zaterdag je telefoon gemist!!! Toch maar I predict a riot!!
Dikke X Niek -
09 Oktober 2006 - 14:14
Niek:
Hey Xan, hoe gaat het met jou? Ben je nog gaan stadden of Grieken??
09 Oktober 2006 - 16:46
Xander:
Hej Nicole,
nee, lang niet meer in de stad geweest en bij Babbis alleen nog met Sas. Drukdrukdrukdruk.
Groetjes Xan -
09 Oktober 2006 - 17:59
Berthie En Ger:
Beste Saskia,
Schitterend je verhalen, we volgen je reis via deze site. Wat een leuk idee om op deze manier je reis te kunnen volgen.
Wij wensen je alles wat wenselijk is en let op jezelf.
Groeten uit Eygelshoven. -
09 Oktober 2006 - 20:18
Arno:
He sas, volgens mij was het best hoog daar boven, super dat je dat kunt en durft te doen. groetjes -
10 Oktober 2006 - 07:25
Vief:
Kus
XXX -
10 Oktober 2006 - 07:33
Rick:
Hoi Saskia,
Ik heb je link van Marielle gekregen en volg ook je avontuur!
(Rick=vriend van Bart=heel lang geleden=Simpelveld)
Veel plezier daar! Groeten van Rick -
10 Oktober 2006 - 13:10
Jill:
Haaai Sas,
Wat leuk om de foto's van de muur te zien. Op de foto ziet het er anders uit dan in mijn droom. Heb je Amerika zien liggen? Ha ha.
Geniet van al je avonturen!
groetjes Jill