Nihau...of zoiets!!
Blijf op de hoogte en volg Saskia
01 Oktober 2006 | China, Beijing
Vandaag ga ik proberen een bank te zoeken waar mijn pinpas het wel doet en anders ga ik me toch lichtelijk zorgen maken (mam, dat hoef jij niet te doen, want ik ga die bank gewoon vinden!)Heb ook besloten dat ik mischien toch een fiets ga huren, ik heb gisteren alles te voet gedaan en ik voel de spiertjes wel al, zoals ze zeggen...when in China, do as the chinese! Ook moet ik uitzoeken waar het treinstation is en hoe aan een kaartje te komen om op bestemming twee te komen...zie je...alweer druk, druk, druk...niet de bedoeleing!!!
Zometeen eerst eens lekker ontbijten, heb gisteren mijn eerste appel gegeten, geschild en wel met mijn nieuwe zakmes..echt survivalen joh! Ook me rot gezocht naar mascara, die hebben ze van me afgepakt op Heathrow, stakkers en die was moeilijk te vinden hier...mijn verklaring hiervoor is dat de chineesjes gewoon te korte wimpers hebben voor mascara...of dat ik gewoon nog niet in de shopping district ben gekomen! Ook hebben zij mijn gel afgepakt...maar dat wordt echt een reuze klus geloof ik, nu loop ik au naturel rond...ook niet echt aantrekkelijk! Heb ook al mijn eerste wasjes gedaan, das een nadeel van light travelling...je staat 's avonds natuurlijk wel gewoon je wasje te draaien..ook op vakantie dus!! Ik geloof dat ik er een einde aan ga breien, de groetjes aan iedereen en ik schrijf snel weer!
Mamma: doe de katjes een extra knuffel van me
Erik: next time youre coming with me!
Peg: hoe gaat t met de babbies?
Niek: nog op stap geweest?
Mo: ze houden de handjes inderdaad voor de mond, en gisteren vertelde me een broodmager chineesje dat ze te dik was...voelde me echt een kamerolifant!!
Xan: wangetjes hebben een rode kleur gekregen gisteren, achter de smog schijnt dus stiekem de zon!
Ellen: jou kindje heeft zo'n rijke cultuur, dit moet je echt meemaken!
Bedankt allemaal voor jullie berichtjes, keep 'em coming!!
01 Oktober 2006 - 18:37
Lene:
Mihou Sas,(of was het Nihou?)
Hetis zooo..... leuk te lezen hoe het is met jou en jou grote reis is.Ik hoop dat je binnenkort wat leuks treft (met een wasmachine)dan heb je wat meer vakantie gevoel.
Nu de noorse les van vandaag:Hei hva heter du?
Handig om te weten in china!
Ik stopt hier, fijne ries veder!
mange hilsner fra Lene