1 nachtje slapen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Saskia Hos - WaarBenJij.nu 1 nachtje slapen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Saskia Hos - WaarBenJij.nu

1 nachtje slapen

Blijf op de hoogte en volg Saskia

27 September 2006 | Nederland, Amsterdam

Wat lief dat er al berichtjes op staan!! Jill...jouw beheersing van de chinese taal doet me versteld staan :)
Xan...mobieltje staat op de oplader, moet nog uitvogelen hoe ik 'm blokkeer en Vief...als ik terug ben moeten we ECHT iets af spreken!!

Begin nu stilletjes wat zenuwachtiger te woorden, zo meteen de tas in pakken en dan even wat eten...vanavond vroeg naar bed, morgen wordt een lange dag!!
Een dikke knuffel aan iedereen die ik niet meer heb gezien en tot snel!x

• 27 September 2006 - 14:35

Daniël:

Een reis van duizenden mijlen begint met een eerste stap.

• 27 September 2006 - 16:37

AnjA:

Slaap lekker straks! Heel veel plezier daar enne.... niet alleen uit de muur eten hè! ;-)
    Groetjes!

• 27 September 2006 - 17:33

Manon:

Sas, geniet ervan en pas op voor de muggen!
    x,Manon

• 27 September 2006 - 17:57

Ivo & Lian:

Ga je eerst naar Tibet of eerst te bed?
    Ik heb je gemist voor afscheid van je te nemen, maar bij deze wensen wij jouw een supervakantie toe. Enuhh.... wil je eens kijken of er daar echt sambal-bijen bestaan?.
    XXX, Lian & Ivo.

• 27 September 2006 - 18:00

Lijn:

We zijn al flink bezig met een hoeveel nachtjes slapen voor Sas terugkomt barometer... komt goed...net zoals jouw tripje, veel plezier. Lijnxx

• 27 September 2006 - 19:42

Ellen:

veel plezier op reis en geniet ervan.
    Wat geweldig dat je dit doet.
    Enne flink wat foto`s in China maken, ben wel benieuwd waar mijn kleine spruit volgend jaar vandaan komt.
    groetjes en een dikke kus
    ellen

• 27 September 2006 - 22:10

Will:

Hey Sas ga je echt naar sina, :-)) heel veel plezier

• 28 September 2006 - 07:04

Vief:

Goede reeeeeiiiiiiisssss.....................!!!!

• 28 September 2006 - 08:59

Elsa:

Hi darling!! Don't understand a word of what it's saying...so promiss me u email me in english to keep me updated!
    So is this ur first day travelling? That is the best day...everything in front of u!

Have fun babe!! Big kiss, Elsa

• 29 September 2006 - 12:58

Mo-tje:

Hej Sasje!

Zo, nu ben je er dus, als het goed is.Hoe is 't? Tussen alle smakkende en roggelende sinezen?
    nihauw...hihihi....
    have fuuuunnnn!!!
    x Mo

Saskia

Overmorgen vertrek ik vanaf Schiphol richting China, Tibet en Nepal op mijn langverwachte vakantie! Via deze site kunnen jullie mijn avonturen op de voet volgen en zijn jullie dan stiekem toch nog een beetje bij me! Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik, en ik hoop dat ik veel van jullie hoor!

Actief sinds 26 Sept. 2006